Cor-Lizette.reismee.nl

Earthquakes & Aarbeienladdertjes

5-juni

zonnig en warm.

Gister in het leuke motel hadden we nog een gesprekje met 1 van 4 oude motorbike friends, die aan het touren zijn door California, ze waren al tussen de 60 - 70 en gingen daar waar de weg hen bracht, het liefst een weg met veel bochten.That's freedom!! Vanmorgen zien we ze vertrekken 1 van hen met een camera op zijn helm hij filmt de hele route.

Wij rijden het laatste stuk, weer een stuk van de US101, het voelt af en toe als België, van die irritante betonplaten in de weg, kdong, kdong, kdong! Dan zien we een heel groot veld met aardbeien en in het midden daarvan staan twee mannen met een ladder! Aardbeienladdertje?? :-)

Om te voorkomen dat we weer uren in de auto zitten zonder koffie oid gaan we bij Healdsburg van de Hwy, goede keus!!! Wat een leuk plaatsje. We ontdekken een leuke lunchroom die een beetje frans aandoet en bestellen cappuccino en 2 ongegeneerd grote blueberry muffins, lekker hoor!!! Via Petaluma rijden we door naar Point Reyes National Seashore, we gaan niet helemaal naar de kust want die zit potdicht met mist. Als we de Eartquake Trail lopen hebben we beide sterk het gevoel dat we door Meijendel in Wassenaar aan het wandelen zijn, behalve dan de kenmerken van de San Andreas Breuklijn die we langs de Trail zien. Nog 1 keer picknicken we op een prachtige plek, dit is het ultieme vakantie gevoel en we vragen ons af waarom we dit eigenlijk nooit in Nederland doen??? Tja......dagje fietsen of met de auto weg en dan je broodjes meenemen van thuis???? Nee!! dat hoort bij vakantie en het liefst in Amerika of.... Canada of.......

Morgen nog klein stukje van ons en dan zien we jullie weer @home

XX

Reacties

Reacties

Trudi

Klinkt toch wel een beetje als de weg terug naar huis.... België... Wassenaar... Picknicken als we thuis zijn.... En hier bij de tuinders achter hebben ze ook heerlijke aardbeien!!! Dus... I AM waiting For you !

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!